• Site-ul numarul 1 de mica publicitate din judetul Vrancea
  • Statistici aferente lunii OCTOMBRIE 2012, conform Studiului de Audienta si Trafic Internet sati.ro:
    844.539 afisari, 228.492 vizite, 66.786 vizitatori unici
  • Acum puteti accesa 6993 anunturi
NOU!
  • Anunturile Online Premium apar si pe ticker-ul din pagina de internet a ziarului nostru! In plus, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii de internet a cotidianului Ziarul de Vrancea!
NOU!
Pentru a putea vizualiza datele de contact ale anunturilor din ZIARUL DE VRANCEA editia tiparita trebuie sa va abonati Click aici!

Raspunsuri si intrebari frecvente

Acum puteti gasi toate raspunsurile la orice nelamurire referitoare la functionalitatea
site-ului nostru.
• 1. Cum pot vizualiza numarul de telefon a anunturilor din ziar?
• 2. Cum pot trimite anunturi tiparite in Ziarul de Vrancea?
• 3. Ce tipuri de anunturi gasesc pe acest site?
• 4. Ce pot sa fac daca sunt logat?
• 5. Cum pot adauga credit in contul meu si pentru ce il pot folosi?


1. Cum pot vizualiza numarul de telefon a anunturilor din ziar?
Pentru a vizualiza numarul de telefon a anunturilor din cotidianul Ziarul de Vrancea trebuie sa te abonezi online. Ca utilizator inregistrat,fara a fi abonat online, puteti vizualiza anunturile din Ziarul de Vrancea fara datele de contact (telefon, e-mail). Pentru a te abona trebuie sa fii logat si sa ai creditul neceasar in cont.


2. Cum pot trimite anunturi tiparite in Ziarul de Vrancea?
Pentru a te scuti de drumul pana la punctele noastre de mica publicitate Ziarul de Vrancea iti pune la dispozitie solutia online. Urmariti pasii de mai jos pentru a trimite anuntul tau: Pasul 1: Trebuie sa te inregistrezi in cazul in care nu detii deja un cont pe site-ul nostru. Pasul 2: Selectezi optiunea adauga anunt in ziarul Ziarul de Vrancea. In cazul in care nu ai credit selectezi optiunea de incarcare credit din pagina de administrare a contului tau. Pasul 3: Completezi formularul pentru adaugarea anuntului si apesi butonul trimite, iar anuntul va aparea in ziar in zilele alese de tine. Costul anuntului este acealasi ca la sediul nostru, Biroul de mica publicitate, si va fi retras automat din creditul total pe care-l detii in cont.


3. Ce tipuri de anunturi gasesc pe acest site?
Acest site contine 3 tipuri de anunturi: anunturi gratuite, anunturi premium, anunturi din editia tiparita a cotidianului Ziarul de Vrancea (ziar).

Anuntul online gratuit: este vizibil numai pe site pe o perioada de 10 zile de la data postarii.

Anuntul online premium: este vizibil numai pe site pe o perioada de 14 zile de la data postarii. Acest tip de anunt este intotdeauna afisat deasupra celorlalte anunturi(online-gratuite, ziar). Costul acestuianunt este de 10.00 RON, cost ceva fi retras automat din contul tau la publicarea anuntului.

Anunturile Online Premium apar si pe ticker-ul din pagina de internet a cotidianului Ziarul de Vrancea. Ultimele 20 de anunturi Online Premium postate de catre utilizatori vor fi afisate pe prima pagina a editiei curente a site-ului nostru!

Anuntul din ziar: este anuntul care poate fi gasit si in editia tiparita a cotidianului Ziarul de Vrancea in ziua curenta. Daca nu esti inregistrat si utilizator abonat nu vei avea posibilitatea sa vezi datele de contact din anunt, vei vedea datele de contact cenzurate cu ***.


4. Ce pot sa fac daca sunt logat?
Daca te inregistrezi pe site-ul nostru si te logezi ai posibilitatea sa:

» Adaugi anunt online gratuit

» Adaugi anunt online premium

» Adauga anunt spre a fi tiparit in editia print a cotidianului Ziarul de Vrancea

» Incarca credit pe care poti sa-l folosesti oricand si pentru orice facilitate doresti: adaugare anunt premium, cumparare abonament sau trimite anunt tiparit in ziar. » Administrezi anunturile tale

» Administrezi contul tau (date personale: user, parola, etc.)


5. Cum pot adauga credit in contul meu si pentru ce il pot folosi?
Banii incarcati in cont pot fi folositi pentru a adauga anunturi premium, pentru a putea vedea anunturile din ziar in intregime. Puteti folosi suma incarcata oricand, astazi sau peste un an.

» Accesati sectiunea Incarcare credit, introduceti suma pe care doriti sa o incarcati, introduceti detaliile cardului dumneavoastra si contul dumneavoastra va fi incarcat imediat.

» Procesatorul nostru de carduri este GECAD, liderul e-payments in Romania care ofera o solutie sigura si rapida pentru tranzactiile online. Datele dumneavoastra personale legate de card (numar, data expirare, cod) vor fi procesate intr-un mediu securizat fara posibilitatea de a fi copiate. In acest fel, Ziarul de Vrancea nu are acces la informatiile legate de cardul dumneavoastra.

» Dupa ce ati incheiat tranzactia de plata cu succes reveniti in sectiunea "Încarcare credit" de pe site-ul nostru si dati click pe butonul de reincarcare a paginii pana creditul dumneavoastra va aparea in cont. Cardurile acceptate sunt Visa, MasterCard, American Express, JCB, Dinners si cont PayPal.