• Site-ul numarul 1 de mica publicitate din judetul Vrancea
  • Statistici aferente lunii OCTOMBRIE 2012, conform Studiului de Audienta si Trafic Internet sati.ro:
    844.539 afisari, 228.492 vizite, 66.786 vizitatori unici
  • Acum puteti accesa 6993 anunturi
NOU!
  • Anunturile Online Premium apar si pe ticker-ul din pagina de internet a ziarului nostru! In plus, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii de internet a cotidianului Ziarul de Vrancea!
NOU!
Pentru a putea vizualiza datele de contact ale anunturilor din ZIARUL DE VRANCEA editia tiparita trebuie sa va abonati Click aici!

Termeni si conditii

Utilizatorii site-ului http://anunturi.ziaruldevrancea.ro sunt de acord sa respecte urmatorul regulament si sunt responsabili in fata legii cu privire la continutul anunturilor adaugate.

1. Este interzisa publicarea anunturilor de vanzare sau cumparare a cd-urilor sau dvd-urilor pirat, a produselor ce se supun legii drepturilor de autor.
2. Este interzisa publicarea de fotografii cu continut pornografic sau vulgar.
3. Este interzisa vanzarea lucrurilor furate sau oferirea de servicii ilicite.
4. Este interzisa adaugarea aceluiasi anunt de mai multe ori. Toate anunturile duplicat vor fi sterse fara nici un avertisment prealabil.
5. Este interzisa adaugarea de anunturi al caror continut nu are legatura cu rubrica respectiva.
6. Este interzisa publicarea anunturilor care au continut politic, discriminatoriu sau ofensator.
7. Este interzisa folosirea de coduri html si inserarea linkurilor in anunturi. Este, de asemenea, scrierea anunturilor cu majuscule sau folosirea de simboluri pentru a evidentia anunturile. Pentru promovare prin bannere, linkuri, oferte ale companiilor, va rugam sa ne contactati pentru detalii folosind pagina de contact

Anunturile care nu respecta regulile de mai sus vor fi sterse fara nici un avertisment prealabil. Pentru orice nelamuriri, intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact


Descrierea serviciului
SC NORD EST MEDIA, editor al cotidianului Ziarul de Vrancea administreaza aceasta pagina web, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa contra cost anunturile publicate in Ziarul de Vrancea, de a publica anunturi online gratuit sau contra cost si de a adauga anunturi in editia tiparita a cotidianului Ziarul de Vrancea.

Inregistrare
Pentru inregistrarea pe site-ul http://anunturi.ziaruldevrancea.ro este necesar sa completati formularul de inregistrare. Este obligatoriu ca informatiile oferite sa fie corecte si complete. Dupa inscriere, veti primi un e-mail de confirmare, care va contine modalitatea de activare a contului.

Ziarul de Vrancea isi rezerva dreptul de a va suspenda sau refuza calitatea de membru al Anunturilor Online in cazul in care descopera ca ati oferit informatii eronate, false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru. Este interzis sa folositi un nume de utilizator indecent sau inadecvat. Ziarul de Vrancea are dreptul sa va refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, fara notificari prealabile.


Politica de confidentialitate
Orice informatie oferita de dumneavoastra va beneficia de confidentialitate totala, cu exceptia cazurilor in care divulgarea informatiilor este necesara pentru a respecta legea si procedurile judiciare. Nu vom divulga catre terte parti informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Help" a site-ului. Ziarul de Vrancea isi rezerva dreptul de a trimite prin email notificari ocazionale despre noutatile oferite clientilor care folosesc acest serviciu.


Continut
Utilizatorii serviciului sunt in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor proprii si suporta consecintele acestora.Ziarul de Vrancea nu controleaza, ci doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul paginii web si, astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

Anunturile aparute pe site-ul http://anunturi.ziaruldevrancea.ro sunt proprietatea Ziarul de Vrancea. Preluarea si republicarea anunturilor - atat online cat si in alta forma - se poate face numai cu acordul scris al Ziarul de Vrancea.

Ziarul de Vrancea isi rezerva dreptul de a refuza calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, utilizatorilor care incalca regulile mentionate mai jos. Utilizatorii serviciilor oferite de site-ul http://anunturi.ziaruldevrancea.ro sunt de acord:

a) In cazul in care reprezinta persoane juridice, sa nu adauge anunturi gratuite pe pagina web
b) Sa nu inscrie de mai multe ori, simultan, acelasi anunt, chiar si sub forme diferite;
c) Sa adauge anunturi numai in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, sa adauge anuntul in categoria "Altele" subcategoria "Diverse";
d) sa nu adauge anunturi, comentarii sau alt tip de mesaje cu continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau sunt in alt mod ofensatoare;
e) sa nu falsifice datele de identificare, sau sa le manipuleze in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul paginii web;
f) sa nu transmita continut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
g) sa nu transmita continut care incalca patente sau marci protejate, secrete comerciale, drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
h) sa nu transmita continut care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatii;
i) sa nu colecteze sau depoziteze date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor paginii web;
j) sa nu sa se inregistreze sub mai multe nume de utilizator in cadrul paginii web

In cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul http://anunturi.ziaruldevrancea.ro, comportamente vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, Ziarul de Vrancea isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra.


Conditii speciale Anunturi Online Gratuite:

I) Anunturile Online Gratuite sunt destinate Persoanelor Fizice neprestatoare de servicii. Fiecare utilizator inregistrat poate adauga un anunt pe zi. Fiecare anunt este valabil 10 zile. In acest interval este interzisa repetarea aceluiasi anunt. Toate anunturile trebuie sa contina date de contact (telefon si/sau email) si trebuie adaugate in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, utilizatorul va adauga anuntul in Categoria "Altele", subcategoria "Diverse".

Este interzisa adaugarea de Anunturi Online Gratuite care:
sunt scrise in intregime sau in mare parte cu majuscule sau
promoveaza pagini web, mai ales cele cu caracter concurential
a. face in anunt trimitere (link) catre o pagina web care prezinta produsul in detaliu
b. are o imagine atasata care prezinta un produs generic sau o sigla
c. promoveaza prestari de servicii de orice fel, de ex.: in domeniul constructiilor, tehnoredactare, meditatii, consultanta, masaj/relaxare la domiciliu, chiromantie/ghicitoare, promovare de castiguri de la distanta prin intermediul internetului (de genul viziteaza site-uri si castigi din clickuri), castiguri din scheme piramidale, etc.
d. promoveaza obtinerea de venituri din inchirieri, de ex: inchirieri de imobile/autoturisme
e. promoveaza vanzarea/cumpararea/inchirierea de spatii comerciale sau a mai multor produse/imobile/terenuri in continutul aceluiasi anunt, de ex.: proprietar al unui bloc vinde in calitate de persoana fizica apartamente, garsoniere; vanzarea de bunuri confectionate/procurate in urma careia obtine un venit regulat.

Restrictiile de la punctele d), e), f), g) pot fi eliminate prin postarea anuntului contra cost, sub forma de Anunt Online Premium si/sau Tiparit in cotidianul Ziarul de Vrancea
II) Persoanele Juridice (PFA, Societati Comerciale, Fundatii, etc.) pot adauga Anunturi Online Gratuite doar in categoria Angajari/Oferte, mai putin angajatorii care ofera locuri de munca de genul: videochat, dansatoare in club, maseuza, etc., sau anunturi care se refera la angajare in regim de colaborare/anunturi generice, de exemplu: job part time sau colaboratori, acestea din urma intrand in categoria anunturilor contra cost (premium si/sau tiparite).
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea anuntului.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta anularea contului dvs. (banare).
Click aici pentru a consulta tabelul pentru categoriile/subcategoriile la care puteti adauga anunturi.


Conditii speciale Anunturi Online Premium:
I) Anunturile Online Premium sunt destinate oricarui tip de persona. Fiecare anunt este valabil 14 zile. In acest interval este interzisa repetarea aceluiasi anunt. Toate anunturile trebuie sa contina date de contact (telefon si/sau email) si trebuie adaugate in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, utilizatorul va adauga anuntul in Categoria "Altele", subcategoria "Diverse".

Este interzisa adaugarea de Anunturi Online Premium care:
a. sunt scrise in intregime sau in mare parte cu majuscule (in internet, a scrie cu majuscule este similar cu a tipa la cineva)
b. promoveaza pagini web, in special pe cele cu caracter concurential
c. face in anunt trimitere (link) catre o pagina web care prezinta produsul in detaliu

Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea anuntului.

Abaterile repetate vor avea drept consecinta anularea contului dvs. (banare).

Click http://anunturi.ziaruldevrancea.ro pentru a consulta tabelul pentru categoriile/subcategoriile la care puteti adauga anunturi.

Modificari si incetari ale serviciului
Ziarul de Vrancea isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte), cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Ziarul de Vrancea nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. Ziarul de Vrancea poate bloca contul sau inceta oferirea serviciilor, poate sterge sau dezactiva orice continut din cadrul serviciilor, in cazul in care considera ca un utilizator a violat sau nu a actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si conditiilor.


Despagubiri
Pentru toate pagubele cauzate firmei SC NORD EST MEDIA SRL sau altor terte parti prin folosirea inadecvata a serviciilor paginii web http://anunturi.ziaruldevrancea.ro, incalcarea Termenilor si conditiilor sau a drepturilor unei terte persoane, va obligati sa suportati plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.


Absolvirea de raspundere
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor paginii web se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". b) Ziarul de Vrancea nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea paginii web si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul paginii web va satisface toate cerintele; (v) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Ziarul de Vrancea poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati paginii web sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Acord
Prin folosirea site-ului http://anunturi.ziaruldevrancea.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Ziarul de Vrancea sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul paginii web http://anunturi.ziaruldevrancea.ro.

Puteti semnala incalcarea acestor reguli la adresa suport@ziaruldevrancea.ro